Ochrana osobnych udajov - projekt, smernice

Prečo práve naša spoločnosť


Ochrana osobnych udajov - BPIS Ochrane osobných údajov sa venujeme od roku 2001. Za toto obdobie sme pomohli množstvu zákazníkov pri kontrolách, vypracovali viac ako 6500 bezpečnostných dokumentácii, vyškolili viac ako 2500 osôb. Poskytujeme externú zodpovednú osobu pre viac ako 200 klientov z toho je minimálne 70 škôl a 25 obci. Nakoľko v dnešnej dobe je najdôležitejším kritériom, reakcie samotných klientov rozhodli sme sa, s ich súhlasom, niektoré zverejniť. Tu sú ich reakcie. Ďakujeme za Vašu dôveru.

 
Vážený pán Ing. Miroslav Lisý,
na problematike ochrany osobných údajov spolupracujeme už viac ako 6 rokov. Počas tohto obdobia sme od Vás vždy dostali pre nás a našich klientov odborne aj cenovo kvalitné riešenie v prijateľnom čase. Zároveň oceňujeme že ste nás vedeli v danej zložitej problematike rýchlo zorientovať a upriamiť našu pozornosť na podstatné otázky danej problematiky, čím ste nám ušetrili veľa času.

Týmto Vám chcem za doterajšiu spoluprácu úprimne poďakovať. 10.7.2018
AURUS s.r.o.
RNDr. Stanislav Klimo - konateľ spoločnosti

 
Vážený pán Ing. Miroslav Lisý,
týmto by sme sa chceli poďakovať za promptné vybavenie našej požiadavky. Vašu firmu sme si vybrali z mnohých firiem na internete na základe referencií a bol to dobrý krok. Aj napriek problémom, ktoré vznikli počas spolupráce, ste situáciu vyriešili ku absolútnej spokojnosti zákazníka. Určite budeme vašu firmu odporúčať ďalej, lebo firiem s takým prístupom ako máte vy nie je veľa, a preto vám želáme veľa spokojných zákazníkov a sme presvedčení, že s týmto prístupom budú spokojní zákazníci len a len pribúdať.
Ďakujeme za doterajšiu spoluprácu. 12.6.2018
CUBETECH, s.r.o., Nitra
Vladimíra Gubková

 
Vážený pán Ing. Miroslav Lisý,
prajeme Vám príjemný deň z HOTELA PARTIZÁN**** na Táľoch. Hotel Partizán **** spolupracuje už niekoľko rokov s Vašou spoločnosťou EuroTRADING s.r.o. Pri našej činnosti sa denne stretávame s osobnými údajmi a ich spracovávaním, či už našich klientov alebo zamestnancov. Spoločnosť EuroTRADING s.r.o., bola vždy tá, ktorá nám bola ochotná odpovedať na naše dopyty a otázky a to bezodkladne. Bezpečnostný projekt a sním súvisiaci servis, je na veľmi dobrej úrovni. Sme radi, že sa v oblasti ochrany osobných údajov môžeme na niekoho spoľahnúť.
Ostávam s pozdravom a prianím pekného dňa. 28.1.2018
HOTEL PARTIZAN **** Tále
Tomáš Veverka - manažér prevádzky

So spoločnosťou EuroTRADING úspešne spolupracujeme od roku 2013. Vypracovaním bezpečnostného projektu, zaškolením zamestnancov a efektívnou komunikáciou si spoločnosť EuroTRADING rýchlo získala našu priazeň. Sme hrdí, že práve spoločnosť EuroTRADING je našim partnerom v tak citlivej oblasti, ako je ochrana osobných údajov. Chceme sa Vám poďakovať za doterajšiu spoluprácu a veríme, že sa aj naďalej budeme môcť spoľahnúť na kvalifikovanosť a profesionalitu zamestnancov spoločnosti EuroTRADING.
26.2.2018
S úctou
Bc. Anna HÚSKOVÁ - riaditeľka siete Centier hemostázy a trombózy
HEMO MEDIKA Group

So spoločnosťou EuroTRADING s.r.o. spolupracujeme od roku 2015, kedy sme si túto spoločnosť vybrali ako najvhodnejšieho partnera pre komplexné služby v oblasti ochrany osobných údajov. Bezpečnostný projekt, ktorý bol nimi vytvorený spĺňa náročné kritériá zákona č. na základe zákona č.428/2002 Z.z. - o ochrane osobných údajov a následne zákona č. 122/2013 Z.z. a jeho novely. Servis , ktorý nám poskytujú je na vysokej úrovni. Spolupráca sa vyznačuje zo strany EuroTRADING-u profesionalitou , rýchlosťou a vysokou odbornosťou. Samotní pracovníci spoločnosti EuroTRADING sú na vysokej odbornej úrovni , milí a ústretoví. Doporučujeme spoločnosť EuroTRADING všetkým, ktorí ešte váhajú s výberom.
22.2.2018
Drahomíra Jačeková - HR
Peikko Slovakia s.r.o.

So spoločnosťou EuroTRADING s.r.o., spolupracujeme od roku 2015 ako dodávateľom komplexných služieb v oblasti ochrany osobných údajov. Bezpečnostný projekt, ktorý spoločnosť EuroTRADING s.r.o. dodala spĺňa náročné kritériá zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a jeho novely. Touto cestou by sme sa chceli spoločnosti EuroTRADING s.r.o. poďakovať za doterajšiu spoluprácu, ktorá v súčasnosti pokračuje pri vypracovaní GDPR dokumentácie.
10.4.2018
Ing. Milan Mozolák - prezident
Slovenská komora audítorov















Naša spoločnosť spolupracuje od roku 2010 so spoločnosťou EuroTRADING s.r.o. Nakoľko spracúvame aj osobné údaje, pri založení a počas samotnej činnosti našej spoločnosti sme potrebovali množstvo konzultácií. Spoločnosť EuroTRADING s.r.o., bola ako jediná, ktorá nám bola ochotná odpovedať na naše dopyty a to bezodplatne. Neskôr sme si dali u nich vypracovať aj Bezpečnostný projekt, ktorý bol spracovaný na veľmi vysokej úrovni. Sme radi, že sa v oblasti ochrany osobných údajov môžeme na niekoho 100% spoľahnúť.
18.1.2018
KAPASTAV, s.r.o.
Peter Palík – konateľ spoločnosti


So spoločnosťou EuroTRADING s.r.o. spolupracujem na úrovni ochrany osobných údajov a vypracovania bezpečnostných projektov pre viaceré spoločnosti od roku 2014. Stretol som sa s proklientskym prístupom a ochotou poradiť v rôznych situáciách - teda nielen pri vypracovaní bezpečnostného projektu, ale aj v ďalšej spolupráci a pri poskytnutí súčinnosti pri písomných dožiadaniach z Úradu na ochranu osobných údajov. Pri výbere spoločnosti pre vypracovanie bezpečnostných projektov, resp. GDPR dokumentácie môžem len odporučiť.
14.2.2018
Enright Development s.r.o.
Ing. Matus Burian


ZA NÁS HOVORIA REFERENCIE A VÝSLEDKY DOSIAHNUTÉ POČAS 15 ROČNEJ PRAXE A PRETO STE S NAMI V BEZPEČÍ
( je dobré spoľahnúť sa na silného partnera )